3D Tuinontwerp Overijssel

3D tuinontwerp Overijssel

JR Tuinadvies en Ontwerp is gespecialiseerd in het 3D Ontwerpen van tuinen en parken. Wil jij een 3D tuinontwerp en woon je in Overijssel? Dan helpen we je graag met de tuinplannen die je hebt! 

Welke type tuin past bij jou?

Natuurlijke tuin

Een natuurlijke tuin ontwerpen betekend dat je de natuur laat toetreden tot aan je woning en misschien wel verder. Organische vormen, veel planten en speelse vormen die in elkaar overlopen zijn in onze ogen de meest belangrijke punten bij een natuurlijke tuin. Nieuwsgierig naar een tuinontwerp natuurlijke tuin? Neem dan contact met ons op!

 

Strakke tuin

Bij het ontwerpen van een strakke tuin wordt de tuin een verlengstuk van je huis! Door gebruik van strakke en overzichtelijke lijnen creëer je rust en eenheid in de tuin. Door het gebruik maken van moderne materialen zorg je ervoor dat de tuin een tijdloze, moderne uitstraling heeft. Nieuwsgierig naar een tuinontwerp strakke tuin? Neem dan contact met ons op!

Landelijke tuin

Een landelijke tuin kenmerkt zich aan bovenstaande kenmerken. Door de omgeving door te trekken tot in de tuin loop alles in elkaar over. Door organische vormen te gebruiken en de plantvakken indelen met een goede combinatie van vaste planten, heesters en bomen creëren wij een landelijk tuinontwerp! Nieuwsgierig naar een tuinontwerp landelijke tuin? Neem dan contact met ons op! 

Stadstuin

Heb je een stadstuin? Dan beschik je vaak niet over een groot aantal vierkante meters. Door de tuin ruimtelijk in te delen gaat je tuin groter lijken en door de rust en eenheid te bewaren zorg je ervoor dat het geen chaos is en lijkt. Optimale ruimtegebruik is een vereiste bij een stadstuin! Nieuwsgierig naar een tuinontwerp stadstuin? Neem dan contact met ons op!

Boerderij tuin

Bij een boerderij tuin hoort natuurlijk de organische vorm, de landelijke sfeer en niet te veel onderhoud. Door gebruik te maken van groenblijvende planten creëer je het gehele jaar rust en privacy. Organische vormen kunnen ook gecombineerd worden met strakke vormen! Nieuwsgierig naar een tuinontwerp boerderij tuin? Neem dan contact met ons op!

 

Kenmerken van een goed tuinontwerp

0 %
Gebruiksvriendelijk
0 %
Groene elementen
0 %
Grijze elementen
0 %
Voor mens en dier
0 %
Passend bij woning
0 %
Klantgericht

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: Hendri 06-24201093
 Rick 06-36529158

JR Tuinadvies en Tuinontwerp