3D Tuinontwerp

Voordat uw tuin aangelegd al door uw tuin lopen? Dat is mogelijk! Wij kunnen namelijk een 3D tuinontwerp van uw toekomstige tuin maken. Eerst maken wij een 2D ontwerp van uw tuin. Als deze u bevalt kunnen wij het ontwerp uitwerken in 3D.

Om tot een ontwerp te komen die perfect aansluit op uw wensen gaan wij eerst in gesprek met u. Uw wensen vormen de basis van het tuinontwerp. Door het gebruik van voorbeelden en gerichte vragen komen wij meer te weten over uw ideale tuin. Door uw wensen te combineren met de praktische punten komen wij gezamenlijk tot uw perfecte tuin.

Wij bieden zowel 3D als 2D tuinontwerpen aan, waarom zou u dan kiezen voor een 3D ontwerp?

 

  • Een 3D geeft ten opzichte van een 2D ontwerp meet duidelijkheid. Er kan als ware door een tuin heen gelopen worden. Hierdoor kunt u zich een beter een voorstelling maken van uw toekomstige tuin. Hierdoor kunt u gemakkelijker keuzes maken.
  • Daarnaast geeft een 3D ontwerp een realistisch beeld. Kleuren en structuur zijn goed zichtbaar.
  • Hoogte is erg belangrijk in een tuin, hiervoor is een 3D ontwerp ideaal. De hoogte van de verschillende planten, bomen en andere materialen zijn goed in te schatten.
  • Als er aanpassingen doorgevoerd moeten worden in het ontwerp is dit gemakkelijk te doen. Hierdoor zal dit sneller gaan, u heeft dus eerder het definitieve ontwerp in handen.

Neem contact met ons op


JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: Hendrie 06-24201093
Rick 06-36529158

JR Tuinadvies en Tuinontwerp