Beplantingsplan zon tuin

Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen, het maken van een beplantingsplan of ander advies nodig bij uw beplantingsplan zon tuin? Dan zit je hier goed!

Vaak is het lastig om de juiste plant op de juiste plek te zetten of om de juiste indeling te maken in je tuin zodat je in de zomer heerlijk tot in de late uurtjes kunt genieten van jouw droomtuin.

Een goede combinatie van materialen (bestratingen, houtwerk etc.) en beplanting is 1 van de meest lastige onderdelen van het ontwerpen van je tuin. Je moet tenslotte letten op bladkleuren, kleuren van je straatwerk, heeft je tuin de 70% groen en 30% grijs norm en ga zo maar door!

Veel gebruikte planten in een zon tuin

Een goed en doordacht beplantingsplan hoort natuurlijk bij jou nieuwe of gerenoveerde tuin. Je wil tenslotte niet gelijk na de verbouwing constant in de tuin bezig zijn want een beetje rust doet de mens goed. Een prachtige tuin met veel groene invloeden is wat wij graag zien en graag ontwerpen.

Hulp nodig bij het maken van een beplantingsplan? Lees dan meer op deze pagina of neem contact met ons op!

 

Een nieuwe tuin dus ook veel onderhoud?

Laten we je gelijk even van een sprookje afhelpen, dit is niet waar! Want alleen een slecht doordachte tuin of een tuin waarin te weinig planten staan vergt wekelijks of meerdere keren per maand onderhoud. Bij een goed en doordacht plan zorg je ervoor dat je de juiste plant op de juiste plek zet en dat je niet teveel maar ook niet te weinig planten op 1 vierkante meter plant. Elke plant houd weer van een andere bodem (zure bodem <–> kalkrijke bodem).

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-24201093
06-36529158