Beplantingsplan

Een tuin met mooie planten, sierlijke bomen en hagen die de tuin spannend maken. Dat zijn kenmerken van een goed beplantingsplan. Daarnaast is het belangrijk dat de beplanting er goed verzorgt uitziet met de juiste bladkleuren, bloeikleuren en lekkere geuren. Het hele jaar door verrast worden door uw eigen beplanting dat vraagt een goede voorbereiding. Bij het ontwerpen van uw tuin is het beplantingsplan misschien wel het belangrijkste onderdeel, want planten maken uw tuin! Door de planten op de juiste manier toe te passen zorgen wij ervoor dat uw tuin niet te veel onderhoud nodig heeft.

De sfeer bepalen in uw tuin doet u voor een groot gedeelte met de beplanting!  Bij het maken van een beplantingsplan letten wij op vele factoren. 

Hierboven zijn zomaar een aantal factoren genoemd, hier letten wij op met het maken van een beplantingsplan. Naast dat alle planten voldoen aan de eisen is het belangrijk dat de planten bij elkaar passen.

Tijdens het inmeten van uw tuin maken wij een aantal grondboringen in uw tuin. Zo kunnen wij de grondsoort bepalen en weten wij welke soorten planten wij kunnen toepassen in uw tuin. Ook houden wij rekening met de hoeveelheid zon of schaduw in uw tuin.

Door uw tuin van te voren goed te bekijken kunnen wij een goed en gepast beplantingsplan maken voor uw tuin. Want nogmaals planten maken uw tuin!

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Schroom niet om ons te bellen, mailen of vul het contactformulier in zodat wij samen tot een mooie, groene tuin komen!

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: Hendrie 06-24201093
Rick 06-36529158 

JR Tuinadvies en Tuinontwerp