Groene aanslag reiniger

Groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben

Het voorjaar is weer begonnen en de winter heeft weer goed toegeslagen op je tegels. Lees hier meer over hoe je de groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben! 

Oorzaak groene aanslag

Groene aanslag vormt zich door de groei van algen. Doordat er in de herfst bladeren, zaden en allerlei andere soorten vuil vallen heeft de alg meer kans om te groeien. Groene aanslag kan zich vooral vormen op de wat donkere plaatsen in de tuin waar de zon niet of moeilijk kan komen. Vooral in de herfst en in de winter groeien de algen omdat de dagen korten zijn, wat dus betekent dat er minder zonlicht is. Een andere oorzaak van het ontstaan van groene aanslag is doordat er veel vocht is. Dit gebeurt ook veel in de herfst- en wintermaanden.

Wat is de beste oplossing tegen groene aanslag?

Toen je op deze pagina kwam zag je een foto met 4 schone tegels en met daar om heen een aantal groene tegels. Deze tegels hebben we behandeld met Floramix groene aanslag reiniger. Deze tegels zijn niet geschrobd maar met een spuit aangebracht. Ook hebben we verschillende spuitmanieren gebruikt op elk van de 4 tegels. Zoals je kunt zien zijn alle tegels weer mooi grijs geworden en met bijna geen inspanning!

Groene aanslag reiniger bestellen?

Wil jij ook van je groene aanslag af?

Kijk dan snel op onze webshop: www.ikwilplanten.nl 

Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten!

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-24201093
06-36529158