Hovenier Hardenberg

Voor een hovenier Hardenberg bent u bij JR Tuinadvies en Ontwerp aan het juiste adres. Voor het onderhouden, aanleggen, renoveren of ontwerpen van uw tuin kunt u bij ons terecht. JR Tuinadvies en Ontwerp is een jong en dynamisch bedrijf wat zich hard maakt voor het vergroenen van de leefomgeving. Of die leefomgeving nou in een particuliere tuin is of voor een bedrijfstuin, met behulp van onze kennis weten we dit goed in te vullen. 

Tuinonderhoud nodig?

Elke tuin heeft goed en perfect onderhoud nodig, zo kunnen we u helpen met de voorjaars-  zomer- en najaarsbeurten maar ook voor A-Z onderhoud. Of groeit er altijd onkruid in uw gazon, dan komen we graag eens langs om u te helpen! Wilt u meer weten over tuinonderhoud? Klik dan hier. 

Tuinaanleg/renovatie

Hulp nodig bij het aanleggen of renoveren van de tuin? Dan komen we graag eens langs om uw wensen en eisen te bespreken. Met een persoonlijke maar gepaste benadering proberen we voor u een goede offerte te maken. Het aanleggen kunt u volledig door ons laten doen maar u kunt ook een deel laten doen. Bijvoorbeeld het aanleggen van de plantvakken. Wilt u meer weten over tuinaanleg? Klik dan hier. 

3D Tuinontwerp

Geen inspiratie voor uw nieuwe tuin? Dan komen we graag eens langs of u kunt met ons bij 1 van onze tuinen kijken om inspiratie op te doen. Aan de hand van uw wensen en eisen maken we een gepast 3D tuinontwerp zodat u gelijk kunt zien hoe uw tuin eruit komt te zien.  Bezig met bouwplannen van uw nieuwe woning? Dan nodigen we u graag uit om eens bij ons langs te komen op kantoor, zo kunnen we rustig uw plannen bekijken en van daar uit ons tuinontwerp aanpassen. Meer weten over een 3D tuinontwerp? Klik dan hier. 

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-36529158