Interview door Flexmax!

Flexmax JR Tuinadvies en Ontwerp

De Flex ervaring van JR Tuinadvies en Ontwerp

Twee vrienden, Rick Jurjens en Hendri Ramaker zijn begin dit jaar gestart met hun eigen onderneming JR Tuinadvies en Ontwerp. Rick en Hendri ontwerpen tuinen en bieden hierbij ook beplanting en onderhoudsadviezen aan. Ze zijn het ontwerpbureau gestart vanuit huis, maar al snel hebben ze gekozen voor een flexwerkplek bij FlexMax. Inmiddels werken ze hier alweer een aantal maanden en in dit interview zullen ze hun flexwerk ervaring bij FlexMax delen.

Wat zijn voor jullie de belangrijkste redenen geweest om te kiezen voor het flexwerken bij FlexMax? 

Focus is één van de belangrijkste redenen. We werken veel efficiënter en kunnen veel meer werk verzetten op een dag. Ook de vrijheid is een pluspunt. Je kunt zo even naar buiten lopen. Even een rondje lopen door de tuin om inspiratie op te doen, dat vinden wij prettig werken. Wij zijn zelf niet zo van het wandelen tijdens de pauzes, maar de locatie is er zeer geschikt voor. Daarnaast kunnen we in de pauzes netwerken en heb je op die manier ook even andere gespreksstof waardoor je na de pauze weer opgeladen aan je werkzaamheden kan beginnen.

Wat vinden jullie van de faciliteiten die het kantoorpand te bieden heeft?

Eigenlijk kan het niet beter. Je hebt alle voorzieningen binnen handbereik. Het is ideaal om hier te werken.

Ontvangen jullie ook klanten of relaties in het kantoorpand? En wat zijn de reacties?

Ja, we hebben al verschillende relaties in het kantoorpand mogen ontvangen. Wij laten bijvoorbeeld de hovenier hier regelmatig komen om de ontwerpen door te nemen. Iedereen die we op bezoek krijgen is ook zeer te spreken over het kantoorpand. Als je thuis af spreekt, dan word je toch eerder gestoord. Ook is het minder representatief. Op dit moment gaan we nog altijd naar de klant toe om een ontwerp te maken, maar in de toekomst willen we meer gebruik maken van het kantoorpand om klanten op locatie te ontvangen.

Wat is er uniek aan het werken bij FlexMax?

Flexibiliteit en een persoonlijke benadering: we kunnen zelf bepalen wanneer we gebruik maken van de ruimtes en als we iets nodig hebben dan bel ik Max en kan het in principe altijd geregeld worden. Het is allemaal gewoon heel goed voor elkaar.

Neem gerust een kijkje op hun website: https://flexmax.nl/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *