OVER ONS

Over ons

JR tuinadvies en ontwerp is een bedrijf met een jong en gedreven team. Elk tuinadvies of tuinontwerp gemaakt door JR tuinadvies en ontwerp is origineel. Iedereen heeft verschillende wensen wat betreft de tuin.

Het contact met klanten is voor ons erg belangrijk. Voordat wij een advies of ontwerp maken gaan wij eerst op bezoek bij de klant. Dit is een vrijblijvend gesprek, met dit gesprek kan de klant de wensen uitspreken. Dit gesprek legt de basis voor het advies of het ontwerp. JR Tuinadvies en ontwerp komt samen met u tot uw groene tuin!

Rick Jurjens

Zoals u kunt verwachten heb ik een passie voor de groene sector. Het ontwerpen, voorbereiden en het werken in tuinen vind ik prachtig! Het leuke aan ontwerpen is dat ik vrij kan zijn om mijn ideeën te laten zien die ik niet in woorden kan uitleggen.

Toen ik 13 jaar oud was ben ik begonnen als tuinman bij een varkenshandelaar. Vanaf dat moment ben ik informatie over tuinen gaan zoeken en 7 jaar later mocht ik mijzelf hovenier noemen.

Op het moment van schrijven ben ik nog steeds werkzaam als hovenier, het leuke aan dit bedrijf is dat ik de voorbereiding van een nieuwe tuin of een te onderhouden tuin volledig zelf maak of in samenwerking met Hendri. Hierdoor maak ik zowel de werkzaamheden en de ‘problemen’ mee in de tuin en achter de tekentafel.

Rick Jurjens Bergentheim JR Tuinadvies en Ontwerp
Hendri Ramaker Mariënberg JR Tuinadvies en Ontwerp

Hendri Ramaker

Als jongen van 12 jaar wist ik al dat ik architect zou gaan worden. In de loop der jaren ben ik gaan zien hoe mooi een tuin kan zijn. Daarom ontwerp ik tegenwoordig tuinen.

Het mooie aan het werken met tuinen is dat er veel met levendige materialen wordt gewerkt, dit zorgt ervoor dat tuinen het gehele jaar door anders zijn!

De basis van het ontwerpen van een tuin heb ik geleerd op mijn hoveniersopleiding. Na mijn hoveniersopleiding ben gaan werken bij een hoveniersbedrijf. Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het aanleggen en ontwerpen van tuinen.

Kom in contact met ons

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]