PLANTEN KOPEN?

Planten kopen bij JR Tuinadvies en Ontwerp?

Planten kopen? Bekijk dan onze uitgebreide planten webshop waar u een ruim assortiment aan groen kunt vinden!  Van vrouwenmantel tot aan klimop, bij ons vind u altijd de juiste plant voor in de tuin!

Planten vormen de basis van iedere tuin of anders gezegd: planten maken uw tuin!

Geen verstand van planten of weet u niet welke planten bij uw tuin passen? Geen probleem! JR Tuinadvies en ontwerp helpt u met een beplantingsplan, advies of het zoeken naar een mooie solitaire struik.

Een bestelling kan al vanaf 1 plant, deze kan aan huis geleverd worden!

Voor het bestellen van planten kunt u contact met ons opnemen of door gewoon te bestellen via de webshop. Bent u zich nog aan het oriënteren over welke planten u kiest of welke prijs nou bij u past? Dan kunt u ook gerust een offerte aanvragen bij ons. Wilt u liever de planten zelf ophalen en daardoor dus geen verzendkosten te hoeven betalen? Dat is ook prima, u kunt dan de planten ophalen in Loozen, Brucht, Mariënberg of Bergentheim (allen Overijssel). Voor exacte adresgegevens kunt u contact met ons opnemen.

Helenium Hardenberg

Een groot aanbod van duizenden planten in alle soorten en maten. Graag helpen wij u met het zoeken van de juiste planten voor uw tuin! Wij kunnen uw tuin bekijken en daar een goed beplantingsplan voor maken. 

Neem contact met ons op


  JR Tuinadvies en ontwerp

  Bergentheim
  Mariënberg

  Website: jrtuinadvies.nl
  E-mail: info@jrtuinadvies.nl
  telefoon: 06-24201093
  06-36529158

  JR Tuinadvies en Tuinontwerp