PLANTEN KOPEN?

Planten kopen bij JR Tuinadvies en Ontwerp?

Planten kopen? Bekijk dan onze uitgebreide planten webshop waar u een ruim assortiment aan groen kunt vinden!  Van vrouwenmantel tot aan klimop, bij ons vind u altijd de juiste plant voor in de tuin!

Planten vormen de basis van iedere tuin of anders gezegd: planten maken uw tuin!

Geen verstand van planten of weet u niet welke planten bij uw tuin passen? Geen probleem! JR Tuinadvies en ontwerp helpt u met een beplantingsplan, advies of het zoeken naar een mooie solitaire struik.

Een bestelling kan al vanaf 1 plant, deze kan aan huis geleverd worden!

Voor het bestellen van planten kunt u contact met ons opnemen of door gewoon te bestellen via de webshop. Bent u zich nog aan het oriënteren over welke planten u kiest of welke prijs nou bij u past? Dan kunt u ook gerust een offerte aanvragen bij ons. Wilt u liever de planten zelf ophalen en daardoor dus geen verzendkosten te hoeven betalen? Dat is ook prima, u kunt dan de planten ophalen in Loozen, Brucht, Mariënberg of Bergentheim (allen Overijssel). Voor exacte adresgegevens kunt u contact met ons opnemen.

Helenium Hardenberg

Een groot aanbod van duizenden planten in alle soorten en maten. Graag helpen wij u met het zoeken van de juiste planten voor uw tuin! Wij kunnen uw tuin bekijken en daar een goed beplantingsplan voor maken. 

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-24201093
06-36529158

JR Tuinadvies en Tuinontwerp