TUINAANLEG

Hulp nodig bij de tuinaanleg? Dan bent u bij JR Tuinadvies en Ontwerp aan het juiste adres. Ervaring in het onderhouden en aanleggen van particuliere tuinen is het werk wat we doen. Met een persoonlijke benadering proberen we uw wensen en eisen op een rijtje te zetten zodat we heel gericht een ontwerp en een offerte kunnen maken voor u.  Inspiratie nodig? Kom dan eens langs bij ons en laat je verassen door de tuinen die wij hebben aangelegd, ontworpen of onderhouden. Ook is het mogelijk om de tuin in te gaan!

tuinonderhoud

Als u een nieuw tuinontwerp wilt hebben komen wij eerst langs om de wensen en eisen van u te bespreken. Daarna bespreken wij samen met u welke functies er in de tuin aanwezig moeten zijn. 

Nadat wij bij u langs zijn geweest voor een vrijblijvend gesprek, maken wij een schetsontwerp voor u. Hierbij geven wij u een offerte met de totaalprijs van de tuinaanleg.  Vanzelfsprekend zal er bij het schetsontwerp ook een beplantingsplan zitten.

Nadat wij het schetsontwerp, de prijs en het beplantingsplan hebben laten zien kunt u hier op reageren. Aan de hand van opmerkingen of/en aanmerkingen maken wij een definitief ontwerp. Als u hiermee instemt kan de aanleg van uw tuin beginnen en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw prachtige tuin!

Dit is belangrijk bij een tuinaanleg!

Voordat u een hovenier of tuinontwerper inschakelt is het verstandig om zelf goed over uw tuin na te denken. Het is belangrijk dat u goed weet wat u absoluut wel en niet in uw nieuwe tuin wilt hebben. Ook is het belangrijk om alle ‘problemen’ die u hebt in uw huidige tuin, op een rijtje te zetten. Zo kunnen wij heel precies een tuinontwerp, advies of offerte aanleveren voor u.

We hebben op een rijtje gezet wat belangrijk is voordat u de tuin laat aanleggen of laat ontwerpen:

  • Stel een budget op
  • Maak alvast een wensen en eisen lijst
  • Zet de huidige ‘problemen’ op een rijtje
  • Zoek alvast inspiratie op het internet of kom eens bij onze showtuin langs
  • Laat je verrassen!

Wilt u alleen een ontwerp voor uw tuin laten maken, maar de tuin zelf aanleggen? Dan is dit ook mogelijk! Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen, aanmerkingen of opmerkingen? Dan kunt u hieronder in het contactformulier contact met ons opnemen. Wij zijn natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon, of whatsapp.

Neem contact met ons op

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: Hendri 06-24201093
Rick 06-36529158

JR Tuinadvies en Tuinontwerp