Tuinontwerp Ommen

Tuinontwerp Ommen

JR Tuinadvies en Ontwerp is hét bedrijf in Ommen dat u kan helpen bij het ontwerpen van uw tuin. JR tuinadvies en ontwerp is een bedrijf met een jong en gedreven team. Elk tuinontwerp gemaakt door JR tuinadvies en ontwerp is origineel. Tuinontwerp Ommen en omstreken.

Het contact met klanten is voor ons erg belangrijk. Voordat wij een of ontwerp maken gaan wij eerst een op bezoek bij u. Het gaat hier om een vrijblijvend gesprek, in dit gesprek kunt u uw wensen en eisen uitspreken. Dit gesprek legt de basis voor het ontwerp. JR Tuinadvies en ontwerp komt samen met u tot uw groene tuin! Onze slogan is niet voor niets ‘Samen creëren met groen’.

Meer informatie over het ontwerpen van uw tuin kunt u hier vinden.

Tuinaanleg of tuinonderhoud in Ommen

JR Tuinadvies en Ontwerp heeft samen met u een prachtig tuinontwerp gemaakt, maar wat nu verder? JR Tuinadvies en Ontwerp kan u helpen met het aanleggen van uw tuin. Dit doen wij door samen te werken met een aantal hoveniersbedrijven uit de omgeving Ommen. Deze hoveniersbedrijven zijn door ons geselecteerd. Wij werken samen met bedrijven die kwaliteit leveren!

Nadat uw tuin is aanlegt wilt u natuurlijk genieten van uw tuin! Wilt u lang genieten van uw tuin? Dan heeft uw tuin onderhoud nodig, dit kunt u zelf doen. Ziet u op tegen het onderhoud en heeft u geen idee wat u moet doen? Geen probleem, door een goed netwerk van hoveniers kunnen wij helpen met het onderhouden van de tuin.

JR Tuinadvies en Ontwerp heeft een onderhoudsboek laten ontwerpen, in dit onderhoudsboek wordt er omschreven hoe u het gehele jaar door uw tuin moet onderhouden. Het onderhoudsboek wordt op maat gemaakt voor uw tuin!

Voor meer informatie over dit onderhoudsboek, klik hier.

Verkoop in Ommen

Bent u op zoek naar materialen voor de tuin in de buurt van Ommen? Dan kunnen wij u van dienst zijn!

Wij verkopen:

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-36529158
06-24201093

JR Tuinadvies en Tuinontwerp