Tuinontwerp pakket

Bij het eerste gesprek maken wij kennis met u. Bij dit eerste contact zetten wij de wensen en eisen op papier. Daarnaast nemen wij een kijkje in uw tuin zodat wij weten hoe situatie er nu uit ziet.

Meer informatie over onze werkwijze vinden? Klik dan hier.

Tuin inmeten

Tijdens het eerste gesprek gaan wij uw tuin inmeten zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Het is belangrijk om de maten op papier te zetten zodat wij vanaf het begin af aan al heel precies een ontwerp kunnen maken.

Het tuinontwerp komt tot stand door eerst een schets te maken, deze wordt in een tweede gesprek met u besproken en bijgewerkt als dit nodig is. Nadat wij dit gedaan hebben wordt er een definitief ontwerp gemaakt.

Voor meer informatie over het tuinontwerpen klikt u hier.

Planten maken uw tuin! Bij een goed beplantingsplan letten wij op veel verschillende factoren bijvoorbeeld: de hoeveelheid schaduw/zon in de tuin, de grondsoort, bladhoudend/bladverliezend, de bloei door de seizoenen heen en natuurlijk uw eigen inbreng.

Zelf een keuze uit de beplanting maken en gelijk advies krijgen? Kom dan met ons mee naar onze leverancier en zoek ter plekke uw beplanting uit!

Voor meer informatie over het maken van een beplantingsplan klikt u hier.

Materialenplan

Door de juiste materialen te kiezen en deze ook goed toe te passen zorgt u ervoor dat u de perfecte combinaties maakt in uw tuin.

Zelf een keuze uit de materialen maken en gelijk advies krijgen? Kom dan met ons mee naar onze leverancier en zoek ter plekke de materialen uit!

Als u voor het tuinontwerp pakket kies kunt u hieronder contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. 
Hebt u nog geen keuze kunnen maken? Kijk dan eens naar het vrije keuze pakket:

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-24201093
06-36529158

JR Tuinadvies en Tuinontwerp