Website online

JR Tuinadvies en Ontwerp Logo

Website online!

Hallo mensen, na bijna 3 maand met de website aan het bouwen geweest is die dan eindelijk zo goed als klaar. De website kan online en voor ons kan het beginnen. Op onze website kun je van alles vinden, zo gaan we in de toekomst een aantal blogs voor jullie schrijven. In deze blogs zal het vooral gaan over het onderhouden van de tuin en hoe je dit moet doen.

Als je de website bekijkt kun je zien welke werkzaamheden we voor jullie kunnen uitvoeren. Voor het gemak zullen we dit ook nog eens opsommen voor jullie.

  • Tuinontwerp
  • Onderhoudsplan
  • Beplanting, bloembollen en graszoden advies, verkoop en levering
  • Bemesting advies, verkoop en levering
  • Bestrijdingsmiddelen advies, verkoop en levering

Als tuinliefhebber of tuinbezitter snappen wij dat je niet altijd weet wat je moet doen met bijvoorbeeld het aanleggen van je nieuwe tuin, het onderhouden en hoe je dit onderhoud moet doen. Wij, Hendri Ramaker en Rick Jurjens willen jullie daar graag mee helpen.

Door een goede voorbereiding hebben we in onze ogen de beste leveranciers en samenwerkingen tot stand kunnen brengen. Zo kunnen wij beplanting, bemesting en bestrijdingsmiddelen aan huis leveren. Ook in samenwerking met Nick Buitenhuis worden er prachtige onderhoudsboeken gemaakt. Dit onderhoudsboek/plan zal over jouw eigen tuin gaan! Hiermee bedoelen we dat wij een plan maken over hoe je dit onderhoud kunt gaan doen en welke bemestingen en bodemverbeteraars nodig bent. Hiermee kun je ontzettend veel kosten besparen en zo houd je de kwaliteit van je tuin erg hoog!

Benieuwd naar onze website of naar onze werkzaamheden? Bekijk dan de site even rustig door en wie weet zien we elkaar dit jaar nog eens in jullie tuin!

JR Tuinadvies en Ontwerp

Samen creëren met groen!

Rick:       0636529158
Hendri : 0624201093

Volg ons nu ook op Social Media om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden!

Instagram: https://www.instagram.com/jrtuinadviesenontwerp/
Facebook: https://www.facebook.com/JRtuinadviesenontwerp/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *