WERKWIJZE

Wat gebeurt er als u in contact komt met ons?

Stap 1: 1e contactmoment

Er wordt contact met ons opgenomen over de werkzaamheden die u van ons nodig bent. Tijdens dit gesprek (telefonisch/mail) wisselen we informatie uit zodat wij goed voorbereid bij u de situatie kunnen bekijken. Dit gebeurt zowel voor een ontwerp, tuinaanleg, onderhoud of als u interesse in een beplantingsplan hebt. Zo houden we het lekker persoonlijk en weten we allebei met wie we te maken hebben.

Stap 2: de kennismaking en wensen en eisen indexeren

Tijdens het gesprek dat in de tuin plaats vindt of bij ons op kantoor (als bijvoorbeeld uw woning nog gebouwd moet worden) zullen wij zoveel informatie over de huidige situatie opvragen. Zo weten we waar u tegen aanloopt en op welke manier wij moeten inspringen. Tijdens bijvoorbeeld het bespreken van een tuinontwerp kunt u maar ook wij inspiratie aan elkaar laten zien, op deze manier kunt u onze stijl gaan vergelijken met uw stijl en daar het beste resultaat uit halen. Voor onderhoud van uw tuin lopen we rustig door uw tuin om alles te bekijken en zo een indicatie te maken van de problemen en welke oplossingen daar bij horen. 

Stap 3: het uitbrengen van een gepaste offerte of oplossing voor het huidige probleem

Nadat we alle wensen, eisen en problemen in kaart hebben gebracht moeten wij aan het werk. Zo gaan we bezig met het opvragen van offertes van de nodige materialen, maken we een 3D tuinontwerp of gaan we bezig met het bedenken voor een oplossing voor uw tuin.  Een gepaste offerte proberen we altijd binnen 5 werkdagen aan te leveren zodat voor u en voor ons alles nog vers in het geheugen is.  Dit doen we uiteraard weer bij u in de tuin of bij ons op kantoor.

Stap 4: de uitvoering

U hebt akkoord gegeven op onze offerte of vertrouwd in onze keuze van de oplossing. Dan gaan we echt aan het werk, het 3D tuinontwerp zal volop in werking worden gezet of er kan bijvoorbeeld flink worden gesnoeid in uw tuin om zo weer meer zonlicht en ruimte te geven in uw tuin.  We proberen altijd om tussen het 1e contactmoment en de uitvoering zo min mogelijk tijd te laten zitten zodat alles mooi vloeiend verloopt. Oftewel u hoeft geen maanden te wachten voordat er een keer wat gaat gebeuren.

Stap 5: de oplevering

Als onze werkzaamheden klaar zijn willen we dit natuurlijk graag aan u laten zien want u bent tenslotte diegene waar we het allemaal voor doen. Bij een 3D tuinontwerp zal dit gedaan worden d.m.v. een filmpje of sfeerfoto’s van uw toekomstige tuin. Hebben we de tuin aangelegd dan lopen we door de tuin heen en presenteren we alles wat we gemaakt hebben. Zo weet u altijd wat er gebeurt en houden we met elkaar de lijntjes zo kort mogelijk om misverstanden te voorkomen. 

Zien we jou binnenkort in de tuin of bij ons op kantoor?

Hieronder kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons vragen stellen of vragen om een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Neem contact met ons op

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

JR Tuinadvies en ontwerp

Bergentheim
Mariënberg

Website: jrtuinadvies.nl
E-mail: info@jrtuinadvies.nl
telefoon: 06-24201093
06-36529158

JR Tuinadvies en Tuinontwerp